Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara isabetli olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kesif kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı kocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Yangın en ciddi risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, kişioğlu boşaltma temizışı ve yangının dağıldığı alanların muayene altında tutulması hayati ögönen taşımaktadır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Süssüz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir mimarisı vardır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı referans Yangın Merdiveni Kapısı ederiz. 

Elektrikler kesik evetğunda da geceleri parlayan bir binada olan bu tasarlar kazalı durumların hız göstericisidir.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin endamsız, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile çatı muhtevai yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, tabii facia ve benzeri durumlar Yangın Çıkış Kapısı başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da bina midei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız üstelik olduğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana için bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini mutabık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli temellı kriterler ayn önüne kırmızıınarak karar verilmektedir. Özellikle yakın bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir Yangın Merdiveni Kapısı etmendir. Bu kriterler: 

Yangın kapısının (acil çıkış kapkaloriın) esas amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide bünyelmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir hoşgörüsüzndaki yaman, yangın, kavara vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu zararlı koşulların sair katlara geçişini engellemek veya olanaklı evetğu kadar geciktirmektir.

Report this wiki page